KÉPZÉSEK

 

Green Coaching Képzés: 250 óra

Gyakorlott Coachoknak

Jelentkezés
Green Coaching Képzés: 500 óra

Előképzettség nélkül, leendő coachoknak

JELENTKEZÉS

Nyílt nap - nézd meg, mit várhatsz a képzéstől

Felkeltette az érdeklődésedet a képzés, de még bizonytalan vagy? Gyere el a nyílt napunkra, ahol betekinthetsz a Green Coach képzésbe! Hogyan történik a belső erőforrásaink újrahasznosítása? Hogyan érhető el a paradigmáink megváltoztatása?


Lehetsz kezdő vagy már gyakorlott coach, a Green Coaching új szemléletet tár föl számodra, a már meglévő eszköztáradra új szemmel fogsz rátekinteni és kiegészíteni újabbakkal, ezzel biztosítva a nyitottságot a változásra, a viselkedésmintázatok felismerését és a potenciális paradigmaváltás elérését. Mindezt a bennünket körülvevő környezet, természet rendszereinek, hálózatainak bevonásával, hiszen nem vagyunk egyedül a bolygón!


A nyílt nap során bemutatjuk a mintázatok felismerését, ezeknek a finomérzékelésen keresztüli tudatosítását, amely lehetővé teszi az elakadások megoldását.


Mikor lesz a következő nyílt nap?
- 2022. március 30. 17:00

- 2022. április 13. 17:00


Ne habozz, nincs mit vesztened, lehet, hogy már a nyílt napon perspektíva váltást érsz el az ott látott- hallott eszközök, az „itt és most” technikájának és a „teret a coacheenek” segítségével, a környezettudatosság kitágításával, amely segít a saját belső erőforrásaid kiaknázásában és munkába állításában!


Kérdés esetén fordulj bátran hozzánk!


Jelentkezem a nyílt napra