Donáth Attila

D.Attila-min new

Több mint harminc éve végzek tanácsadói, szervezetfejlesztői, tréneri, szupervízori- coach,  TA alapú coach közösségi szociális munkát. Minősített vezetési tanácsadó vagyok (Certified Management Consultant, CMC). Ez idő során folyamatosan képződtem szakmai, módszertani, valamint önismereti területen, és több vezetői szerepben is kipróbáltam magam.

 

A számos eltérő területről származó tapasztalatom (logisztika, versenyszinten űzött egyéni és csapatsportok, tengerhajózás, sivatagi építőipar, egészségügy, közösségi színház, szociális terület, for-profit és nonprofit szféra) integrációja fontos szerepet játszik a munkámban. Tapasztalati profilom összetettsége és képesítéseim sokszínűsége (pszichopedagógus, szociális munkás, szociálpolitikus, nonprofit menedzser, diplomás HR-es, szupervizor, coach) lehetővé teszik a rendszerszemléletű megközelítést, a tágabb összefüggések átlátását, alakítását. Erőforrásaimhoz tartoznak a tapasztalatokon és végzettségeimen kívül a különböző módszer specifikus képesítéseim (MBTI, NLP, TA, Pszichodráma vezető, playback improvizációs színház, hálózatkutatási tanácsadás, GPOP, ARP stb.) is.

 

Életutam során több mint húsz évig hátrányos helyzetű fiatalokkal és felnőttekkel foglalkoztam, a számukra kidolgozott természeti élményalapú fejlesztő programjaink az ökopszichológiai szemléletű, ökoterápiás beavatkozások működőképes modelljeinek bizonyultak.

 

Tanácsadói, szupervízori, coach munkámat egyaránt az “itt és most”-tal való kreatív munka és a cselekvésorientáltság jellemzik. Hangsúlyt fektetek az egyének, csoportok, szervezetek, közösségek rejtett erőforrásainak az aktivizálására a művészi kifejezési formák által. Jelenleg a Magyar Playback-Színházi Iskola tanára, valamint nemzetközileg akkreditált improvizációs színházi (playback) képző (APTT) vagyok.

E-mail cím: donathattila@t-email.hu

Telefonszám: +36 30 733 5556

További elérhetőségek:

http://donathattila.hu/

https://ecopsychology.hu/

http://playbackiskola.hu/

https://pszinhaz.hu/

https://www.facebook.com/T%C3%A1rsadalmi-P%C3%A1rbesz%C3%A9d-Sz%C3%ADnh%C3%A1z-202255816459924/videos/?ref=page_internal