Nyílt napok

Felkeltette az érdeklődésedet a képzés, de még bizonytalan vagy? 


Gyere el a nyílt napunkra, ahol betekinthetsz a Green Coach képzésbe! Hogyan történik a belső erőforrásaink újrahasznosítása? Hogyan érhető el a paradigmáink megváltoztatása?


Lehetsz kezdő vagy már gyakorlott coach, a Green Coaching új szemléletet tár föl számodra, a már meglévő eszköztáradra új szemmel fogsz rátekinteni és kiegészíteni újabbakkal, ezzel biztosítva a nyitottságot a változásra, a viselkedésmintázatok felismerését és a potenciális paradigmaváltás elérését. Mindezt a bennünket körülvevő környezet, természet rendszereinek, hálózatainak bevonásával, hiszen nem vagyunk egyedül a bolygón!


A nyílt nap során bemutatjuk a mintázatok felismerését, ezeknek a finomérzékelésen keresztüli tudatosítását, amely lehetővé teszi az elakadások megoldását.


Mikor lesz legközelebb nyílt napunk?

A következő alkalmakat a honlapunkon tesszük közzá JElenleg szervezés alatt állnak az időpontok.


Mikor voltak nyílt napjaink?
- 2022. Március 30. 17:00

- 2022. Április 13. 17:00


Ne habozz, nincs mit vesztened, lehet, hogy már a nyílt napon perspektíva váltást érsz el az ott látott- hallott eszközök, az „itt és most” technikájának és a „teret a coacheenek” segítségével, a környezettudatosság kitágításával, amely segít a saját belső erőforrásaid kiaknázásában és munkába állításában!

Kérdés esetén fordulj bátran hozzánk! Amennyiben nem látsz időpontot következő nyílt napra, írj nekünk emailt!

E-mail címünk: greencoaching.hu@gmail.com